ʻO ka ʻoliʻoli Cooking: The Magic of Delicious Meaals for Kids!

ʻO ka kuke ʻana i meaʻai no kāu keiki, ʻoi aku ia ma mua o ka hānai ʻana iā ia; he manawa kūpono ia e hānai ai i ko lākou ulu a maikaʻi. ʻO kahi meaʻai ʻono a me ka meaʻai e hoʻokumu i ke kumu no ka ʻai ʻana a hoʻoulu i ka pilina maikaʻi me ka meaʻai.

msfh1

E hoʻomaka ma ke koho ʻana i nā mea hou a me nā waihoʻoluʻu e ʻoluʻolu i nā maka ʻōpio. E noʻonoʻo i kahi hoʻoulu ʻana me ka moa, ka bele, kāloti, a me ka broccoli. ʻO ke ʻano o nā waihoʻoluʻu ʻaʻole wale ia e ʻoluʻolu i ke kīʻaha akā e hōʻoiaʻiʻo pū i ka nui o nā huaora a me nā minela.

He mea koʻikoʻi ka hoʻokomo ʻana i kāu keiki i ka hana kuke. E ʻae iā lākou e holoi i nā mea kanu, e hoʻoulu i nā hui, a i ʻole e koho i nā meaʻai. ʻAʻole kēia hoʻopili wale ʻana i ko lākou hoihoi i ka ʻai olakino akā aʻo pū kekahi iā lākou i nā mākau ola pono. Hiki i nā keiki kōkua i ka lumi kuke ke ho'āʻo i nā meaʻai hou a hoʻomohala i kahi manaʻo kūʻokoʻa.

msfh2

Eia hou, e hoʻohui i kahi mea leʻaleʻa i ka meaʻai. E hoʻohana i nā mea ʻoki kuki e hana i nā huaʻai a me nā mea kanu i nā hoʻolālā leʻaleʻa a i ʻole e hana i kahi pā anuenue waihoʻoluʻu. ʻO ka lawelawe ʻana i ka meaʻai ma ke ʻano hoihoi hiki ke hoʻohauʻoli i ka wā ʻai a paipai i nā keiki e ʻai i nā koho olakino.

ʻOi aku ka nui o ka hoʻomākaukau ʻana i nā meaʻai ma mua o ka meaʻai. He manawa kūpono ia e launa pū me kāu keiki, kaʻana like i nā moʻolelo, a hana i nā hoʻomanaʻo mau loa. Hiki i nā meaʻai ʻohana ke hoʻoikaika i ke kamaʻilio a hoʻoikaika i ka pilina.

msfh3

I ka hopena, he mea nui ka hoʻomākaukau ʻana i nā meaʻai ʻono no kāu keiki ʻaʻole no ko lākou olakino kino wale nō akā no ka ulu ʻana o ka naʻau. Ma ka hoʻolilo ʻana i ka kuke ʻana i mea leʻaleʻa a hoʻouluulu, hoʻoulu ʻoe i ka mahalo o ke ola no ka meaʻai momona a me ka hauʻoli o ka kuke ʻana. E hauʻoli i kēia manawa kūikawā!


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-27-2024